Car Restyle is.....

………een jong, dynamisch en mobiel bedrijf dat op 24 September 2002 is opgericht door Marco Damen. Dankzij een intensieve opleiding en jarenlange ervaring is Car Restyle gespecialiseerd in het herstellen van parkeer en hagelschades aan uw auto. Door middel van geavanceerde uitdeuktechnieken kunnen wij hiervoor een snelle en betaalbare oplossing geven.

Car Restyle werkt ook nauwsluitend samen met diverse gespecialiseerde partners om u een zo breed mogelijk pakket aan te kunnen bieden. Hieronder wordt verstaan spotrepair (plaatselijk spuiten van panelen), glas reparatie/vervanging, wassen/poetsen/polijsten en interieur reparatie.

Wij kunnen u een snelle betaalbare oplossing bieden voor uw parkeerschade of hagelschade. Wij werken voor autobedrijven, autoschadebedrijven en particulieren. Car Restyle repareert uw auto in uw werkplaats, showroom of bij u thuis.

Car Restyle is voornamelijk werkzaam in de regio Zuid-Holland maar kan ook op afspraak elders in Nederland uw auto repareren.

Twijfelt u of u een schade met de restyle uitdeuktechniek door ons succesvol te herstellen is dan kunt u wat gedetailleerde foto’s sturen zodat wij deze kunnen beoordelen.